top of page

TROUWFOTOGRAFIE

De mooiste dag van je leven!? Het begin van een nieuw leven samen en tegelijkertijd de bezegeling van iets bestaands: jullie liefde voor elkaar.
 

Of je nu het heel groot aanpakt of het bewust klein en intiem houdt: met een mooie fotoreportage kun je later die heerlijke maar soms ook hectische dag opnieuw beleven.

052A3286-2.jpg

KENNISMAKINGSGESPREK

Voor een trouwreportage reserveer ik een volle dag in mijn agenda. Wees dus op tijd met de aanvraag. Hoe eerder we de dag kunnen vastleggen des te beter. Graag plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben. We bespreken dan hoe jullie trouwdag eruit ziet, hoeveel uur fotografie jullie nodig denken te hebben en welk soort foto’s jullie aanspreekt.

 

 

Als jullie met mij in zee gaan, dan zullen we tussentijds nog wel telefonisch of per e-mail contact hebben om het definitieve programma door te spreken. Of misschien spreken we elkaar wel voor de bruiloft tijdens het maken van een unieke love shoot, waarbij de foto’s gebruikt kunnen worden voor de uitnodigingen. 

DE FOTO'S

Binnen een maand na de bruiloft ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie. Uiteraard kunnen jullie ervoor kiezen om een selectie van de foto’s te verwerken in een uniek, gepersonaliseerd album. Maar er zijn ook talloze andere mogelijkheden om jullie foto’s te gebruiken voor tastbare herinneringen aan “de mooiste dag van jullie leven”.

PRIJZEN

PureMoments biedt diverse pakketten voor jullie bijzondere dag. Omdat elke bruiloft anders is, nemen we uiteraard tijdens het kennismakingsgesprek de mogelijkheden door. 

Ga je in het buitenland trouwen? Voor een destination wedding fotoshoot ben je bij PureMoments aan het juiste adres. 

Bekijk de pakketten van PureMoments.

CONTACT ME

bottom of page