top of page

NEWBORN FOTOGRAFIE

Het fotograferen van pasgeborenen vereist speciale aandacht. Je hebt wellicht een idee van hoe de foto’s eruit moeten gaan zien, maar uiteindelijk bepaalt jullie baby hoe de shoot verloopt. Daarom doe ik er alles aan om samen met jullie een omgeving te creëren waarin jullie baby zich zo prettig mogelijk voelt.

 

Een newborn shoot vindt bij voorkeur plaats rond een week na de geboorte, maar iets later kan ook (dit spreken we uiteraard in overleg af). 

Ik kom bij jullie thuis zodat, zowel voor de baby als voor jullie gezin, de shoot zo rustig mogelijk verloopt.

DE FOTO'S

Binnen twee weken na de shoot ontvangen jullie per e-mail een persoonlijke link met daarop de geselecteerde (en eventueel bewerkte) foto’s. Dit zijn er minimaal 20. Daarna kan je zelf de keuze maken. Wil je digitale bestanden afnemen, of ga je voor een blijvende herinnering zoals bijvoorbeeld een afdruk op acrylglas, canvas of hout.

BIJ JOU THUIS

De newbornshoot vindt plaats bij jou thuis, lekker in je eigen omgeving Ik kan naar wens gebruik maken van verschillende accessoires, zoals mutsjes en dekentjes, maar ik hou zelf erg van puur. Het liefst maak ik bij de shoot gebruik van natuurlijk (dag)licht: dit is minder belastend voor de baby en geeft mooi, zacht licht. Let op, bij je thuis is het vanwege het natuurlijke licht niet altijd mogelijk foto's te maken met mama en papa. 

PRIJZEN

Voor een shoot aan huis of op een andere locatie (in overleg) betaal je €195,- inclusief 5 digitale bestanden
naar keuze. (excl. reiskosten). Kijk voor meer mogelijkheden bij de pakketten.

CADEAUBON

Extra leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen! Al eens gedacht om voor jouw babyshower een PureMoments cadeaubon te vragen? Of wil je echt origineel voor de dag komen, geef dan een leuke PureMoments Cadeaubon. Inwisselbaar voor een shoot, maar natuurlijk ook voor prachtige afdrukken. 

bottom of page