top of page

GEBOORTE FOTOGRAFIE

Een nieuw leven.
De geboorte van een kind is een de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Een wonderlijke ervaring die nauwelijks met woorden valt te beschrijven, maar die wel in beelden kan worden weergegeven.

 

Met mooie en intieme foto’s die deze bijzondere momenten vastleggen, kunnen jullie later de geboorte van jullie kindje opnieuw beleven.

Bekijk ook mijn portfolio

IMG_3108-bewerkt.jpg

DE FOTO'S

Binnen twee weken na de bevalling ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie. Eventueel maken we een afspraak een Newborn shoot, en je ontvangt nog een leuke kleine attentie van PureMoments.

Je ontvangt de foto's op een mooie bewaar USB in hoge resolutie. Hebben jullie gekozen voor een New Life Birth Pakket dan maak ik een puur en mooi album, die een mooie blijvende herinnering vormt.

IMG_2840-bewerkt.jpg
052A7417-2.jpg

KENNISMAKING

Geboortefotografie bij PureMoments begint met een kennismakingsgesprek. Wederzijds vertrouwen is de belangrijkste basis voor jouw bevallingsverhaal. Ik wil er zeker van zijn dat je met een gerust hart de fotografie aan mij overlaat.

 

We bespreken jullie wensen en verwachtingen en ik zal natuurlijk verder toelichten hoe de geboortefotografie verloopt. We maken onder meer afspraken over het moment dat jullie mij bellen om naar het ziekenhuis of jullie huis (in het geval van een thuisbevalling) te komen. Eventueel kunnen we het gesprek meteen combineren met een big belly shoot.

IMG_3064-bewerkt.jpg

PRIJZEN

PureMoments biedt voor het fotograferen van de geboorte van jouw kindje voor het speciale New Life Birth Pakket. Dit pakket omvat een reportage van de bevalling, inclusief intake-gesprek en foto's vanaf het moment dat de baby zich aandient (in overleg) een fotoalbum met 25 pagina's, en 40 foto's op hoge resolutie. De prijs voor dit pakket bedraagt €895. Bekijk ook alle pakketten voor meer informatie.

CONTACT ME

bottom of page